Underbrugere (Forældre/Barn-funktion)

Med denne funktion kan du oprette nye brugere under din egen profil, så du kun har ét login (én emailadresse) til flere brugere. Det er fx. ofte relevant for forældre, der ønsker at kunne styre deres børns profil på BadmintonPeople Grønland og stå for deres tilmeldinger. En under-bruger kan altid senere laves om til en almindelig bruger ved at ændre email-adressen på profilen for under-brugeren.

Når der er oprettet under-brugere, kan man altid skifte mellem brugerne på denne side og dermed optræde som den bruger der skiftes til på BadmintonPeople Grønland.


1. Opret under-bruger


Gå ind via dit normale bruger-login på badmintonpeople.gl. Hvis du endnu ikke er oprettet, opretter du dig som bruger på badmintonpeople.gl (hoved-brugeren – fx forælderen)

Efter du er logget ind, klikker du på linket ”SKIFT” allerøverst til venstre ovenover logoet for BadmintonPeople Grønland:Herefter kommer du ind på denne side:Skriv navnet på den underbruger du vil oprette i feltet ”Tilføj ny under-bruger” og tryk på det grønne plus under ”Tilføj”.
Underbrugeren er nu oprettet.

Proces:
1. Forælderen opretter sig på BadmintonPeople Grønland (forælderen behøver ikke ansøge om medlemskab i denne klub).
2. Forælderen opretter sit barn som underbruger og skifter over til barnets profil.
3. Når man er inde på barnets profil udfyldes barnets profiloplysninger.
4. Når man er inde på barnets profil, skal der ansøges om medlemskab i denne klub, så det er barnet, der bliver medlem af denne klub (og ikke forælderen).
5. Når man skal tilmelde barnet til en klub, skal man være skiftet over på barnets profil.

(Man kan oprette flere børn under 1 forælder, hvis det ønskes)


2. Skift bruger


Når du har oprettet en under-bruger kan du altid skifte mellem dine bruger-profiler på den ovenstående side ved at klikke på ikonet under ”Skift til” under Min profil eller aller øverst på BadmintonPeople Grønland i venstre hjørne via linket "Skift". Du vil ved at skifte bruger straks blive til den bruger-profil, som du har skiftet til og kan tilmelde dig events osv. som denne bruger.

Cookies
 
Delete item?