Kom Godt Igang

1. Opret Bruger

For at komme igang med BadmintonPeople Grønland skal du først oprette en bruger. På forsiden indtastes navn og en gyldig e-mailadresse.Til sidst trykkes der på knappen Tilmeld.


2. Aktiveringsmail

En e-mail vil blive sendt til den indtastede e-mailadresse, og denne indeholder et aktiveringslink. For at færdiggøre oprettelsen af din bruger, skal du klikke på dette link.Som beskrevet i mailen, kan det være nødvendigt at kopiere linket ind i din browser.


3. Angiv adgangskode

Når du følger linket vil du komme ind på BadmintonPeople Grønland, hvor du bliver bedt om at indtaste din ønskede adgangskode.Når adgangskoden er indtastet, og gemt, vil din profil side blive vist.I menuen til venstre har du nu mulighed for enten at oprette en ny klub, eller søge efter en klub at blive medlem af.


4. Opret klub

Hvis du ikke ønsker at oprette en ny klub, men blive medlem af en allerede eksisterende, spring da videre til punkt 5.

Når du opretter en klub skal du indtaste informationer og evt. en kort præsentation af din klub.
Indstillinger: Her kan du vælge forskellige indstillinger for din klub, fx om den skal være tilgængelig på hele nettet (fx i Google søgning).
Kontaktpersoner: Her tilføjer du den eller de kontaktpersoner din klub skal have.
Administratorer: Her tilføjer du den eller de administratorer din klub skal have. Du er selv automatisk administrator.
5. Søg klub

Når du søger efter en klub har du mulighed for at filtrere på land, navn og type. Når du har indtastet dine søgekriterier, trykkes der Søg og der vil så blive genereret en liste over klubber.
Du kan her vælge en klub fra listen, og ansøge om medlemskab, eller blot læse nærmere info om denne klub.Hvis denne klub har et åbent medlemskab, vil du blive optaget som medlem med det samme. Hvis ikke, skal en administrator for denne klub godkende din ansøgning først.


6. Yderligere vejledninger

Du kan finde vejledninger til BadmintonPeople Grønland øvrige funktioner og detaljerede vejledninger til ovenstående på følgende side:

Gå til BadmintonPeople Grønland brugervejledninger

Cookies
 
Delete item?